De eerste online overhemden winkel!
 • Dutch Germen French

flags1 Shopping Cart: 0 Item € 0,00

+31(70)-3040995
 
 
 
 

 

ShirtcaseSeidenstickerJacques Britt Collectie

FEATURED CATEGORY

 1. Overhemden
  Overhemden
 2. Dassen
  Dassen
 3. Truien
  Truien
 4. Broeken
  Broeken
 1. Accessoires
  Accessoires
 2. Ondergoed
  Ondergoed
 3. kostuums
  kostuums
 4. T-Shirts
  T-Shirts
 1. -30%
  -30%

BRAND

Olymp   seidensticker      british indigo       Ledub     jacques britt    

Grootste collectie overhemden van Olymp, Seidensticker, Eterna, Ledub, Jacques Britt, John Miller en British Indigo

Welkom bij de eerste online overhemden winkel in Nederland, België en Luxemburg. Wij zijn Hemdenonline en gespecialiseerd in overhemden, vooral voor mannen. Meeste aanbod dat Hemdenonline te bieden heeft is voor mannen die dagelijks een overhemd dragen. Natuurlijk verkopen we ook overhemden voor in uw vrije tijd. Wij verkopen de prachtige collecties van Olymp, Seidensticker, Ledub, Jacques Britt, Eterna, British Indigo en John Miller. U kunt op de online hemden winkel heel gemakkelijk zoeken. 80% van onze overhemden zijn strijkvrij en kreukvrij. Bij Hemdenonline verkopen we niet alleen maar overhemden, ook verkopen wij een passende das voor bij uw nieuwe overhemd. Hemdenonline heeft een eigen collectie stropdassen,  maar zij bieden ook stropdassen van Olymp, Seidensticker en Eterna aan.

Broeken, pantalons, spijkerbroeken of Jeansbroeken van Gardeur, Club of Comfort, M.E.N.S. en Digel

Naast de overhemden kunt u bij Hemdenonline ook een groot aanbod van broeken bewonderen. Vaak zijn dit de meest comfortabele broeken die er te koop zijn. Met  merken als Gardeur, Club of Comfort, M.E.N.S. en Digel weet Hemdenonline dat zij een sterk assortiment hebben om de mannen die van comfort houden te bedienen. De nieuwe collectie stromen binnen. Wij zullen de nieuwe pantalons en broeken zo snel mogelijk laten zien.

Polo shirts

De nieuwe polo shirts zijn aangekomen. Hemdenonline heeft groot ingekocht voor u. Nu Polo's van Olymp en Eterna.

Hemdenonline is de eerste online overhemden winkel van Nederland

Al sinds 2007 is Hemdenonline actief in het online verkopen van overhemden. Eigenlijk een logisch vervolg van een herenmode zaak, maar waar begin je mee als je online wilt gaan verkopen. Natuurlijk met overhemden, want die zijn mooi verpakt makkelijk te versturen, en makkelijk online te etaleren. Hemdenonline was de eerste in de Benelux, en al jarenlang de beste. online overhemden winkel. Hemdenonline verkoopt niet alle merken, zo zijn er merken waar we trots op zijn, maar er zijn ook merken die we geprobeerd hebben. Omdat deze overhemden merken niet de kwaliteit hadden die wij verwachtten, zijn die langzaam weer uit het assortiment verdwenen. De eerste merken die gelijk succesvol waren zijn Olymp en Ledub, al snel volgde Seidensticker. Inmiddels is Hemdenonline vele top overhemden merken verder, en dit zal nog regelmatig veranderen. De markt vraagt kwaliteit, en krijgt ook kwaliteit. Ervaar dit nu zelf, door even door de overhemden te surfen. Hemdenonline heeft nu ook special shops. Bent u een echte fan van Olymp dan heeft hemdenonline nu een aparte webshop voor Olymp.